Erbjudande till nystartade företag

vi sepia2Du som har startat företag med stöd av NyföretagarCentrum – nu är det dags att komma igång med din marknadsföring! Vi har lång erfarenhet av marknadsföring, grafisk form och tryck – utifrån din affärsplan formar vi ett professionellt paket för just din verksamhet. Tillsammans med samarbetspartnerna Nina och Anna tar vi fram ett marknadsföringspaket där du får grunden av vad du behöver. Snyggt, smart och smidigt!

Paketet kan innehålla:
  • En grafisk profil utformad för just din verksamhet.
    Med logotyp, grafiska element, färger, typsnitt och bildspråk lägger vi grunden för arbetet med att skapa företagets identitet
  • En hemsida i din egen grafiska profil.
    Vi hjälper dig att registrera en domänadress och ett webbhotell. Hemsidan byggs i Wordpress. Har du redan skaffat ett domännamn hjälper vi dig gärna med förflyttningen. Hemsidan består förslagsvis av tre sidor utformad i din egen grafiska profil: en välkomstsida, en sida som beskriver dina tjänster och en sida med kontaktinformation.
  • Marknadsföringsmaterial med kommunikationsplan. Utifrån din affärsplan tar vi fram det material och planer som behövs för att lansera, sälja eller informera om din unika produkt eller företag.
  • Trycksaker, mallar i Word eller PowerPoint
Vi erbjuder en timmes gratis konsultation i marknadsföring där vi förutsättningslöst ser över ditt behov utifrån din affärsplan. Välkommen att boka tid!